Saturday, 3 March 2012

Bantuan Diperlukan

.... | Assalamualaikum, Salam 1 Malaysia | ....

Woah...~!

Entry ni kalau tak ditaip soal kerja memang tak sah.
Memang bukan aku la tu.

Semalam meeting habis awal sikit dari biasa, jadi aku ada masa lebih sikit untuk tidur.
Bangun pagi tadi aku ke pejabat sebab nak jumpa boss.
Kami breakfast sama-sama dan bincang soal syarikat.
Habis soal syarikat, boss aku bincang soal perasaan pula.
Layan~~~~

Sekarang terbaring lesu di katil, menunggu air untuk mandi penuh.
Sambil buka facebook dan semestinya Cafelands.
Berkembang maju nampaknya, dah boleh buka branch lain dah ni.

Petang nanti kena keluar untuk jumpa boss lagi.
Malam nanti macam biasa dengan client.
More aggressive , more productive , more sexy... yeah~!

Ada pesanan?
Sila inbox , nanti free aku baca..

Terlekat Melekat : Hotot tak boleh guna..ni aku hotak ni....Hotak punya hotot..

4 comments:

  1. cuba hotot awk tu, delete..buat semua dari awal yg start token2 tu..

    ReplyDelete
  2. hotot tu apekebenda puuuuulaaakkkk!?

    ReplyDelete
    Replies
    1. twitter gak..application kat chrome :)

      Delete

AJK Stor