Monday, 27 February 2012

Beberapa Jam Lagi

.... | Assalamualaikum,Salam 1 Malaysia | ....

Beberapa jam lagi aku ada untuk aku bersiap, mata dah melilau cari baju untuk aku pakai.
Lepas ni nak cuci muka dulu, nak ambil aura kacak Aaron Aziz..

Sekarang kena fokus dan get ready dulu dengan soalan cepu emas dari orang bijak pandai.
Mengantuk memang penghalang besar.
Thanks kepada manusia-manusia yang buat blog atau pages yang kelakar sebagai peneman.


Thanks Cik Shila sebab sudi luangkan masa untuk edit blog aku yang suci bersih menjadi ceria pulak.
Asal aku bukak je blog, rasa nak senyum.. 
Kecur air liur pun ada sebab bayangkan buah oren...


Tadi dia sentap.
Sebab dia tengah edit blog aku, aku pulak rekemen template kat kawan aku.
Aku rasa juga nak gelak guling-guling, tapi aku hold hingga lepas conference.


Apapun aku nantikan header baru,


Kepada Cik Shila,


Jangan risau, saya tak kutuk hasil kerja ikhlas. Apapun cantik, thanks. Nak upah? Nak hadiah? Tunggu kahwin..


Beberapa jam lagi..
Baru aku boleh tidur dengan nyenyak..
Tu pun kalau tak buat salah.
Kalau buat salah, sebelum aku tidur tu aku akan dapat panggilan dari Jack dulu.
Macam biasa.....................

Makian manja...

Terlekat Melekat : aku baru tahu pasal Hotot, thanks Aina Aimi. Anak sedara tak rasmi....



11 comments:

  1. ok..template ni lagi cantik dari template sy sendiri..

    huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ibu kata kalau kawan kita buat sesuatu untuk kita lebih dari untuk dirinya sendiri, dia mesti orangnya baik..

      wow...cik shila baik..

      Delete
  2. ceyh..sila jangan libatkan ibu.. =__=

    ReplyDelete
  3. cantik sangat layout baru woi!.. ni apa pesen tukar layout berjemaah ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada orang rajin nak tukar..hoho..aku terima je..

      Delete

AJK Stor