Saturday, 10 December 2011

Aku yang pemalu

.... | Assalamualaikum, Salam 1 Malaysia | ....


Lepas buat majlis untuk Dhiya yang kini macam sebahagian dari family aku, aku pun masuk lah bilik. Agak penat jugak melayan budak-budak kecik dan kanak-kanak dari rumah anak yatim. Tapi ape pun enjoy lah~!

Bangun je dari tidur memang perut bergendang, baru je nak keluar dari bilik, hp pulak bunyi. Ahh...Jack, so aku jawab. Macam biasa makian manja dari dia sambil tanya pasal kertas kerja. Nak je aku jawab aku pun bos jugak, bukan kuli batak. Hadoii tapi yelah, sabar~~~!

So kaki melangkah ke cafe sebab nak isi perut padahal kat rumah makanan ada.. Pemalu punya pasal sebba kat rumah ramai je anak-anak dara. Bila fikir balik ni la masa nak ngorat, tapi geng x ada so lupakan niat x suci tuh.

Bila online, login lah facebook sebab mood tengah membuak-buak nak hadap facebook. Tapi ..






Faham x gambar tu? Maksud aku, facebook punya tulisan semua tu kecik je. Aku pulak masa tu lupa pakai spec. So terbaik~! 

Pergi mengadu , so Cik Nget suruh aku tekan crtl + "+" , so aku turut arahan..Ahh jadi lah~!!! Yesss~!!!!
Then jadi kecik balik...fine sebab tadi x cakap Alhamdulillah... =)
Memang padan muka~!!!

Lepas give up dengan facebook layan lah pulak twitter, tapi kawan-kawan pulak tido. So mood nak layan twitter dah tamat. Tetibe dapat respon dari Lofa, ok mood datang balik...

Sebenarnya part aku nak carita tu pasal aku malu nak makan kat dapur je..
#kbai

Terlekat Melekat : sakit tangan..waaaa....

4 comments:

  1. dari nk tido 1 lebih,

    terus tido 2 lebih sbb dpt respon dari lofa..

    T___T

    ReplyDelete
  2. x ahh..Lofa respon tu masa baru balik rumah..kah3

    ReplyDelete
  3. balik rumah..? masa tu kt mana..?

    ReplyDelete

AJK Stor