Wednesday, 7 December 2011

Cabutan

.... | Assalamualaikum, Salam 1 Malaysia | ....

Hari ni aku x tahu nak update apa, sampaikan buat short list kemudian gunting dan lipat. Letak dalam balang dan shake. Macam x cukup "ong", aku biarkan dan terus mandi. Usai solat aku kembali ke meja lalu membuat cabutan. Taraa~~~~!

[ MYTHBUSTER ]

Myth? Errk~!
Apa benda yang orang x tahu tapi aku tahu?
Nampak macam lebih orang je tahu dari aku. Yelah kalau baru-baru ni kawan-kawan sebut Ambiga pun aku x tahu Ambiga tu apa benda. Cetek~!

"Haiqal...mythbuster..ada idea?", pinta pandangan

"mungkin tentang perempuan",

"tentang perempuan? mestilah depa dah tau",

"x semua...", lalu Haiqal mulakan "kelas"...

So, aku share lah ye MYTH yang DR.Haiqal cakap masa kelas dia tadi. Berminat? Baca.. X minat? Feel free lah langgar [X] button kat atas tu.

Ok point pertama... ada lebih kurang 10 point so sabarlah ye.

1.


Ok sebelum tu aku nak inform awal-awal yang ni hanyalah perkongsian ilmu. Aku x ada sebarang niat lain lah. Sebab ni pasal perempuan khususnya. Yerp, perempuan~! Dalaman mereka.. * ni lah kalau masuk kelas doktor pakar sakit puan kan?

Ok, sambung..


1. Penggunaan tampon boleh mengakibatkan..

Ehh ok ke aku update pasal ni?
Macam ... errr..urk~!
Emh x jadilah..

#kbai

Terekat Melekat : MMC? DIMC? DCMS? ape tu? DSLR aku pernah jugak dengar..

2 comments:

  1. weyh...


    ape ni..?

    kelas x abes..da keluarkn buku nota ngn pen nk salin ni..

    ReplyDelete

AJK Stor